Voordelen

Wat zijn voor u de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit u te huren in Kempkensberg, dan bent u verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Net als bij veel nieuwbouw, is dit appartement ook voorzien van vloerverwarming. Mooi meegenomen: u betaalt geen Onroerende Zaak Belasting (OZB) of opstalverzekering.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heeft u niet als u huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want de Kempensberg is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of uw keuken en badkamer, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Dicht bij uw werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Kempkensberg is de bereikbaarheid. Wie werkt in de regio rondom Groningen rijdt ’s morgens zo de A7 op. Groningen stad telt drie treinstations waarvan Groningen Europaplein op minder dan 5 minuten lopen, dat is dus vrijwel voor de deur! En wisselt u van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweegt u uw grote huis met tuin te verruilen voor een appartement. Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wilt u zich ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat u weet dat u de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Kempkensberg is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat uw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. Prettig, dat scheelt behoorlijk in de energierekening. En ook in comfort zult u verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.